RENTAL

Geef je een feestje, bijvoorbeeld, heel simpel, bij jou thuis? Vind je een DJ te duur maar wil je wel geluid met meer power dan de standaard hifi-set in je woonkamer? Dan heeft CLUB-U ook hiervoor een alternatief! Wist je dat je al een leuke geluidsset kan huren vanaf €60,-? Overdag, op een tijdstip wanneer het jou het best uitkomt, wordt de set geleverd, gelost en geïnstalleerd op een favoriete plek door jou aangewezen. In de avond, als het feestje is afgelopen, wordt het setje weer afgebroken en opgehaald. Hier hoef je zelf niets voor te doen. Alleen je Spotify-lijst bijwerken of maak zelf een eigen playlist en jij en je gasten bepalen de muziek voor die avond. Kortom: een top-avond voor weinig geld!

TIP: wil je weten welk setje het best bij je feestje hoort? Ga dan naar de SOUND & LIGHT SUPPORT pagina. Hierbij staat alle informatie met betrekking tot bijvoorbeeld de omvang/capaciteit.

Naast geluid verhuurd CLUB-U ook licht. CLUB-U beschikt over een ruim arsenaal aan verlichting welke ook toegepast kan worden aan jouw feest of evenement. Een sfeervolle verlichting maakt de middag of avond compleet. Groot of klein. Vraag gerust voor meer informatie.

*alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

 

Wil je meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte op via:

info@club-u.com

of bel direct

+31 6 2084 6510